Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robben kondigt afscheid aan: 'Het is mooi geweest'

Laatste update:

"Dit is mijn laatste jaar hier", wordt Robben geciteerd door Sport1. "Het is mooi geweest." De routinier vertelt het besluit om afscheid te nemen een paar weken geleden te hebben genomen. Ik denk dat dit het juiste is om te doen en het nu kenbaar te maken. "Het is wel een hele stap. Ik ben tien jaar bezig bij de club en heb hier prachtige jaren gehad."

Meer: Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City

We gaan ook nog voor een geweldig slot tot aan de zomer. Het is gewoon bijzonder dat ik op mijn leeftijd nog steeds op dit topniveau kan spelen en nog zo'n wedstrijd als dinsdag tegen Benfica op de mat kan leggen", zegt Robben volgens het Algemeen Dagblad. Eerder op de zondag gaf president Uli Hoeness al aan dat Robben en aanvalspartner Franck Ribéry 'waarschijnlijk' na dit seizoen vertrekken; het tweetal heeft een aflopend contract.

Robben is bezig aan zijn tiende seizoen bij Bayern. Vorig seizoen beschikte hij ook over een aflopend contract, maar toen werd op de dag voor de laatste competitiewedstrijd een nieuwe verbintenis aangegaan. Sinds 2009 kwam Robben tot 198 duels in de Bundesliga, waarin hij 98 keer scoorde. Ribéry was sinds 2007 goed voor 259 duels en 80 treffers.

Onlangs schreef Kicker al dat een verjongingskuur aanstaande is in München. De roep om vernieuwing is groot, nu Bayern bezig is aan een teleurstellend seizoen. De club staat derde in de Bundesliga en sommigen wijzen als verklaring naar het feit dat Bayern de oudste selectie van de competitie heeft. "Ik krijg natuurlijk ook mee dat de discussie begint te ontstaan over 'de oudjes' bij Bayern, enzo. De fans weten nu hoe ik erin sta", aldus Robben.

Denk je dat Arjen Robben doorgaat als voetballer?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
26
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
342
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties