Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Robben laat zien dat je niet op je 21e voor het grote geld hoeft te kiezen'

Laatste update:

Cruijff hoopt dat toptalenten zo lang mogelijk bij Ajax (of bij andere Nederlandse clubs) blijven en dat zij niet te vroeg naar het buitenland gaan. Daarbij wijst hij nu naar Robben: "Als Robben niet voor Bayern München had gekozen en gewoon voor het geld bij Real Madrid was gebleven, dan had hij dit allemaal niet bereikt", schrijft Cruijff in zijn column in De Telegraaf. "Wat duidelijk maakt hoe belangrijk het is om tijdens je carrière de juiste keuzes te maken."

"Robben is daar een prima bewijs van", vindt Cruijff. "Op zijn dertigste heeft hij misschien wel het beste contract uit zijn loopbaan, wat duidelijk maakt dat je niet per se op je 21e voor het grote geld hoeft te kiezen." Robben zit nu in zijn zesde seizoen bij Bayern en speelde daarvoor twee jaar bij Real, drie jaar bij Chelsea, twee jaar bij PSV en twee jaar bij FC Groningen.

Arjen Robben hoort bij de vijf beste Nederlandse voetballers aller tijden

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
26
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
13
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
458

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties