Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Robben moet zich schikken in reserverol voor contractverlenging bij Bayern'

Laatste update:

Overigens geldt dezelfde voorwaarde voor Franck Ribéry, die ook over een aflopende verbintenis beschikt. Het ervaren duo moest in het Champions League-duel met Besiktas, dat afgelopen dinsdag met 5-0 gewonnen werd, op de bank plaatsnemen en dat zinden hen absoluut niet. "Ik denk dat ik goed heb gespeeld in de tweede helft. Iedereen wil in dit soort wedstrijden spelen. Als je dan niet speelt, wordt het pijnlijk", zei een teleurgestelde Robben na afloop van de wedstrijd.

Meer: Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City

Ribéry verliet na de wedstrijd tegen Besiktas de Allianz Arena zonder een woord met de pers te wisselen. Bij Bayern weet men daarentegen dat het volgend seizoen vaker voor zal komen dat Robben en Ribéry genoegen moeten nemen met een plaats op de bank, omdat men het elftal wil gaan verjongen. Der Rekordmeister ziet het niet zitten dat Robben en Ribéry volgend seizoen constant met een lang gezicht op de bank zitten.

In het voorjaar zal Bayern met beide routiniers om de tafel gaan. Robben liet eerder doorschemeren dat hij nog wel even door kan en dat hij zich geen zorgen maakt over zijn positie bij de koploper van de Bundesliga. "Op het moment voel ik me nog steeds erg fit, erg goed en geloof ik dat ik nog één of twee jaar op het hoogste niveau kan spelen. Dat is ook mijn doel. Ik heb zo'n goede en eerlijke communicatie met de beleidsbepalers bij Bayern dat ik me totaal geen zorgen maak. De club zal een plan hebben en daarna moeten de club en ik beslissen hoe we verder gaan."

Speelt Arjen Robben volgend seizoen nog bij Bayern München?

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
13
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
5
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
22
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties