Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robben opgetogen: 'Ik was bijna 30, maar maakte dankzij hem toch stappen'

Laatste update:

De oud-international van Oranje kende goede en slechte tijden bij der Rekordmeister, maar kijkt overwegend positief terug op de Duitse episode van zijn loopbaan. Zo was daar de prijzenregen in 2013, toen naast de titel en de beker ook de Champions League werd veroverd. Robben kroonde zich tot matchwinner in de finale tegen Borussia Dortmund (2-1 overwinning). "Ook in de jaren na die triple heb ik ontzettend genoten. Niet alleen van de prijzen die we pakten, ook van het voetballen onder Pep Guardiola bijvoorbeeld. Ik wil andere trainers niet tekortdoen, maar Guardiola was de beste met wie ik heb samengewerkt", blikt hij terug in gesprek met Voetbal International.

"Hoe hij over voetbal denkt en de manier waarop hij dat overbrengt op de spelers. Dat was een ongelooflijke belevenis", vervolgt de bij Bayern afgezwaaide routinier zijn lofzang op de huidige manager van Manchester City. "Bij elke club waar Guardiola werkt, kun je meteen zien dat híj daar de trainer is. Pep drukt overduidelijk zijn stempel op het spel. Hij ontwikkelt spelers naar een hoger niveau en laat ze ook in teamverband beter renderen."

"Toen Guardiola bij Bayern kwam, was ik al bijna dertig jaar. Normaal gesproken ontwikkel je jezelf dan niet echt meer als speler. Maar ik heb het gevoel dat ik onder leiding van Pep echt nog stappen heb gemaakt. Hij liet me op verschillende plekken spelen: op de vertrouwde rechtsbuitenpositie, maar ook als centrumspits en middenvelder. Ik heb onder hem zelfs als wing-back gespeeld, over de hele flank. Die variatie was uitdagend, superleuk en leerzaam", zo besluit Robben.

Denk jij dat Arjen Robben na dit seizoen nog door blijft voetballen?

Meer nieuws

Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
0
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
43
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Algemeen directeur ADO Den Haag vol schaamte: 'We gaan dit keihard aanpakken'
24
Paris Saint-Germain verovert Franse beker na zware tweede helft tegen Lyon
4
Tranen bij Kroos nadat hij afscheid neemt van Real Madrid-fans in Bernabéu
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties