Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robben passeert Cruijff: 'De grootste aller tijden, iets om trots op te zijn'

Laatste update:

Robben werd aan het begin van zijn carrière één keer met PSV landskampioen van Nederland, waarna twee Engelse landstitels met Chelsea en één kampioenschap in Spanje met Real Madrid volgden. Met zijn zevende landstitel voor Bayern passeerde hij Cruijff, die verdeeld over zijn periodes bij Ajax, Barcelona en Feyenoord tien keer landskampioen werd in zijn loopbaan. "Dat je de grootste Nederlandse voetballer aller tijden inhaalt qua landstitels, is iets om trots op te zijn", reageert Robben voor de camera van FOX Sports op het record.

"Het blijft altijd leuk om kampioen te worden. Iedereen zegt dat we de sterkste selectie hebben en het verschil te groot is, maar je moet niet vergeten dat toen wij van trainer wisselden (in oktober vorig jaar, red.), we vijf punten achter de koploper stonden", vervolgt Robben. "In de Bundesliga krijg je sowieso niets cadeau. Je moet het wel altijd eerst doen. Die geluiden van buitenaf zijn er altijd, maar je weet van jezelf wat je er allemaal voor moet doen. Het karakter in deze ploeg is wel zo groot dat we er elke week weer staan."

Het is vooralsnog onduidelijk of Robben ook volgend jaar actief is voor Bayern. Zijn contract loopt aan het einde van dit seizoen immers af. "Ik heb al een keer met de club gesproken", zegt hij daarover. "Het is wat later dan dat we gewend zijn. Dat maakt het niet gemakkelijker. Bayern plant voor de toekomst, maar ik moet zelf ook plannen. Ik heb een gezin en wil het liefst zo snel mogelijk weten waar ik aan toe ben. April is de maand waar alles om draait en daar wil je je dan volledig op focussen. De focus moet nu alleen daarop liggen."

Arjen Robben is één van de drie beste Nederlandse voetballers aller tijden

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
1
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
2
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties