Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Robben steekt er met kop en schouders boven uit, hij is ook beter dan Messi'

Laatste update:

Dat vindt Van de Kerkhof jammer, maar tegelijkertijd wil hij niet te pessimistisch doen. Oranje heeft immers geïmponeerd en mag nu best trots en zelfverzekerd zijn. "We hebben Spanje geklopt, Chili geklopt, dan moet je toch zeggen dat je bij de sterkere landen hoort", concludeert Van de Kerkhof in gesprek met Omroep Brabant. "Maar we komen straks landen als Argentinië tegen en Frankrijk of Duitsland..."

"Nederland zit in ieder geval in de winning mood, in een geweldige fase. Dus laten we dat vasthouden", zegt de PSV-icoon hoopvol. Hij spreekt vol lof over Arjen Robben, die wedstrijd na wedstrijd laat zien dat hij heel belangrijk is voor Nederland. Zijn laatste twintig minuten tegen de Chilenen betitelt Van de Kerkhof zelfs als 'weergaloos'. "Hij steekt er met kop en schouders boven uit. Hij is ook beter dan Lionel Messi bijvoorbeeld."

-
Is Arjen Robben de beste speler van het WK 2014, tot nu toe?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties