Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robben: 'Typerend dat er andere belangen groter zijn dan die van de spelers'

Laatste update:

"We spelen nu aan het eind van de competitie een midweekse wedstrijd. Zondag moeten we weer en woensdag spelen we in de play-offs. Mochten we die winnen, dan moeten we zaterdag weer", geeft Robben te kennen. FC Groningen besluit de reguliere competitie komende zondag met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Zoals het er nu naar uitziet, gaat de ploeg van trainer Danny Buijs drie dagen later op bezoek bij FC Utrecht in de halve finale van de play-offs om Europees voetbal.

"Het is een beetje typerend dat er andere belangen groter zijn dan de belangen van de spelers. Ik vind het jammer dat er weinig rust tussen de wedstrijden zit. Volgens mij had er hier en daar wel dagje bij gekund. Nu gaat het allemaal wel heel snel achter elkaar. Misschien moeten wij zondag jongens gaan sparen voor die woensdag. Dat komt voor mij ook niet goed uit", concludeert de vleugelaanvaller. Robben noemt het 'positief' dat hij er tegen AZ bij was, nadat hij totaal zeven minuten meespeelde als invaller.

"Maar normaal gesproken doe je dat niet. Na FC Emmen moest ik twee dagen echt herstellen en ik was dit keer niet zo fris als afgelopen zondag. Ik ben aan het opbouwen en hoop meer minuten te maken. Het is voor ons nu zaak om weer fris aan de play-offs te beginnen", besluit Robben. Voorlopig heeft hij dit seizoen zes wedstrijden achter zijn naam staan, waarin hij twee assists verzorgde.

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties