Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robben verklaart vertraging: 'Aanstelling Kovac was ook pas laat bekend'

Laatste update:

Robben had net als Franck Ribéry een aflopend contract bij Bayern. Eerder dit jaar verlengde de Franse buitenspeler al zijn contract met een seizoen en even later volgde ook Robben, wiens contractverlenging later werd beklonken dan de voorgaande twee keer. "De aanstelling van Niko Kovac was ook pas heel laat bekend. Zo zei de clubleiding het tegen mij", aldus Robben, die ondanks een 'goed gesprek' met bondscoach Ronald Koeman een rentree bij Oranje niet heeft overwogen.

Robben gaat volgend seizoen zijn tiende jaar in bij Bayern München. Naar eigen zeggen heeft hij niet getwijfeld over een nieuw seizoen. "Natuurlijk, op het einde van het seizoen ging het mis met een blessure en dat was moeilijk en pijnlijk", vertelde Robben. "Maar over het algemeen heb ik me goed gevoeld dit jaar. Ik ben niet vaker geblesseerd geweest dan andere jaren. Ik wilde daarom door op dit hoge niveau. Geen twijfel."

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
36
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
5
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties