Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robbin Ruiter in beeld om keepersprobleem bij Ajax op te lossen

Laatste update:

Ruiter is een bekende van Ten Hag, de twee werkten eerder samen bij FC Utrecht. De doelman stond voor het laatst onder contract bij Willem II, waar zijn dienstverband eind januari ten einde liep. Vrijdag moet blijken of Ajax daadwerkelijk in zee gaat met Ruiter, daar de clubleiding zich nu buigt over zijn mogelijke komst. Een andere naam die in verband werd gebracht met Ajax was Przemyslaw Tyton. Laatstgenoemde speelde in Nederland voor PSV en Roda JC en staat momenteel onder contract bij FC Cincinnati.

Ajax zit dun in de keepers momenteel. Remko Pasveer heeft een gebroken vinger en ook reservedoelman Jay Gorter is geblesseerd, waardoor Ten Hag noodgedwongen weer een beroep moet doen op André Onana. De Kameroener stond tegen Go Ahead Eagles onder de lat en speelt ook de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen AZ. Pasveer ligt minstens acht weken uit de roulatie, Gorter is twee weken niet inzetbaar. Beide doelmannen raakten vorige week woensdag geblesseerd in de warming-up van het Champions League-duel met Benfica.

Ruiter keepte in Nederland achtereenvolgens voor FC Volendam, FC Utrecht, PSV en Willem II. Tussendoor maakte hij een uitstapje naar Sunderland. Eind januari werd zijn contract bij Willem II per direct ontbonden. De verbintenis van de doelman liep nog door tot de zomer. Hij begon vorig seizoen als basisspeler, maar na zes wedstrijden raakte hij geblesseerd en werd hij vervangen door Jorn Brondeel. Eenmaal fit speelde Ruiter in december nog vier competitieduels, maar daarin wist hij niet te overtuigen. Dit seizoen is de van Anderlecht gehuurde Timon Wellenreuther de eerste doelman.

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties