Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robert Lewandowski imponeert met hattrick op heerlijke avond Barcelona

Laatste update:

Xavi koos ervoor om diverse namen te laten starten die normaal niet kunnen rekenen op een vaste basisplek. Zo verscheen onder meer Frenkie de Jong als basisspeler aan de aftrap en mochten ook Andreas Christensen, Franck Kessié en Ansu Fati starten. Memphis Depay bleef, net als in de afgelopen competitieduels, op de bank. Vanaf het eerste fluitsignaal voerde Barcelona de druk op het vijandige doel op en Viktoria Plzen wist tot slechts de dertiende minuut stand te houden.

De score werd geopend door Kessié, die een terugkopbal van Jules Koundé van dichtbij het gewenste vervolg gaf: 1-0. Nadien wisten de Tsjechen gedurende twintig minuten diverse aanvallen af te slaan, maar in de 34ste minuut capituleerde doelman Jindrich Stanek wederom. Sergi Roberto had de vrije doorgang op het middenveld en bediende Lewandowski op de rand van de zestien. De spits hield even in en vond vervolgens de rechterbenedenhoek: 2-0. Hoewel Jan Sykora enkele minuten voor rust op aangeven van Václav Jemelka de aansluitingstreffer verzorgde, ging Barcelona toch met een voordelige marge van twee goals rusten.

Aan de rechterkant van het veld heroverde Ousmane Dembélé de bal en bezorgde hij een bekeken voorzet bij Lewandowski. Laatstgenoemde kopte ter hoogte van de tweede paal de 3-1 binnen. Halverwege de tweede helft voltooide de Pool zijn 'valse' hattrick. Invaller Ferran Torren nam de bal aan in het strafschopgebied en legde de bal klaar voor Lewandowksi, die, net als bij de 2-0, met een bekeken schot Stanek verschalkte: 4-1. Het slotakkoord werd ruim twintig minuten voor tijd gespeeld. Opnieuw zorgde Dembélé voor veel gevaar en bereikte hij met een fraaie lob Ferran. De buitenspeler rondde uit de draai op koelbloedige wijze af: 5-1. Memphis kwam een kwartier voor het eindsignaal nog binnen de lijnen, maar hij kreeg zijn naam niet meer op het scorebord.

Champions League
FC Barcelona
5 - 1
Viktoria Plzen

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
148
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties