Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robert Lewandowski kondigt vertrek bij Bayern aan voor draaiende camera

Laatste update:

In gesprek met Viaplay vertelt Lewandowski, die nog tot medio 2023 vastligt bij Bayern, dat hij op zoek gaat naar een uitdaging elders. "Het is heel goed mogelijk dat dit mijn laatste wedstrijd voor Bayern was. Ik kan het niet met honderd procent zekerheid zeggen, maar waarschijnlijk vertrek ik. We willen de beste oplossing vinden voor mij en de club." Hoewel de exit van de Pool zo goed als zeker is, houdt hij dus een minimale slag om de arm.

Sky Deutschland vraagt Lewandowski eveneens naar zijn verwachtingen van de nabije toekomst. Voor de camera van de Duitse zender erkent hij opnieuw dat een contractverlenging uitgesloten is. "Ik kan bevestigen dat ik met de club gesproken heb en dat mijn besluit om niet te verlengen vaststaat. Ik heb gezegd dat als er een aanbieding komt, we daarover moeten nadenken. Zowel de club als ik moet aan de toekomst denken." Mocht een transfer uitblijven, dan zal Lewandowski dat ook accepteren. "Ik heb nog een contract voor een jaar. Maar ik heb gezegd dat we de beste oplossing voor beide partijen moeten vinden. We moeten afwachten wat er nu gebeurt", besluit de spits.

Voorafgaand aan de ontmoeting met Wolfsburg verscheen ook technisch directeur Hasan Salihamidzic voor de camera van Sky Deutschland. "Hij heeft gezegd dat hij graag iets anders wil doen. Aan onze houding verandert er niets. Het feit is dat Lewandowski een contract tot 30 juni 2023 heeft. Ik heb met Lewa gesproken. In dat gesprek heeft hij me laten weten dat hij ons aanbod om zijn contract te verlengen, niet accepteert en dat hij de club wil verlaten", aldus Salihamidzic.

Bundesliga
VfL Wolfsburg
2 - 2
Bayern München

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
7
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
44
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
21
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
47
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties