Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robert Lewandowski mist strafschop in doelpuntloos gelijkspel tegen Mexico

Laatste update:

Aan de kant van Mexico was er een basisplaats voor Ajacieden Edson Álvarez en Jorge Sánchez, evenals voormalig Eredivisionisten Héctor Moreno en Hirving Lozano. PSV'er Érick Gutiérrez begon net als voormalig Eredivisie-spelers Andrés Guardado en Uriel Antuna op de bank. Bij Polen mocht Feyenoorder Sebastian Szymanski aan de wedstrijd beginnen, net als sterspeler Lewandowski. Arkadiusz Milik, die van 2014 tot 2016 bij Ajax speelde, startte als reservespeler.

In de enigszins teleurstellende eerste helft waren de grootste kansen voor Mexico. Zo kreeg Alexis Vega al vroeg in de wedstrijd zijn voet niet tegen een voorzet van Lozano en kopte Moreno over. Tussendoor kreeg ook Polen een kansje via Lewandowski, maar hij kopte naast. Na een klein half uur was el Tricolor opnieuw gevaarlijk via Vega (kopbal net voorlangs) en een scrimmage. De Mexicanen hadden het geluk echter niet aan hun zijde. Ook niet via Sánchez, die zijn poging vlak voor rust met moeite gekeerd zag worden door Wojciech Szczesny.

De tweede helft was veel aantrekkelijker. Lozano stichtte met een schot recht op Szczesny het eerste gevaar, waarna Lewandowski namens Polen in kansrijke positie kwam. Moreno beging daarbij een overtreding, waardoor Polen na inmenging van de VAR een penalty kreeg. Het was voor Lewandowski de uitgelezen mogelijkheid om zijn eerste doelpunt op een WK te maken, maar Guillermo Ochoa stopte zijn strafschop. De gemiste strafschop van Polen gaf de Mexicanen hernieuwde energie. Zo zag Álvarez zijn schot worden gekeerd door Szczesny en schoot Vega naast. Polen was via Grzegorz Krychowiak in de blessuretijd nog dichtbij, maar zijn inzet vloog naast. Daarmee sloten beide landen hun eerste duel op dit WK doelpuntloos af.

WK
Mexico
0 - 0
Polen

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord lijken kansloos na horen van vraagprijs: 35 miljoen euro
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Telegraaf: Totale leegloop dreigt uit jeugdopleiding van Ajax
26
Na Lieke Martens kondigt volgende grote naam afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen
5
De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
27
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties