Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robert Lewandowski vestigt met hattrick nieuw Bundesliga-record

Laatste update:

De wedstrijd begon dramatisch voor Alphonso Davies. In de tweede minuut verstapte de linksback op pijnlijke wijze en hij moest het duel direct staken. Het vroege uitvallen van de Canadees had geen negatieve gevolgen voor de thuisploeg, want al in de tiende minuut was het Lewandowski die de score opende. Hij werd vrijgespeeld door Kingsley Coman en oog in oog met Eintracht Frankfurt-keeper Kevin Trapp schoot hij met links raak. Aan de andere kant van het veld stond Bas Dost in de spits, maar de Nederlander wist het Manuel Neuer niet moeilijk te maken. Een kwartier na de openingstreffer was het opnieuw raak voor de Duitse recordkampioen. Joshua Kimmich leverde een hoekschop af op het hoofd van Lewandowski, die hoger sprong dan de verdedigers van Eintracht Frankfurt en de 2-0 tegen de touwen kopte.

Amin Younes kwam na 45 minuten binnen de lijnen aan de kant van de bezoekers, maar ook met de ex-Ajacied binnen de lijnen wist Frankfurt weinig klaar te maken. Het was Bayern dat de lakens uitdeelde en na een uur spelen op 0-3 kwam via Lewandowski. Hij werd de diepte ingestoken door Douglas Costa en rondde beheerst af. Het was alweer zijn tiende doelpunt dit Bundesiga-seizoen. De Pool is de eerste spits ooit die dat aantal haalt in de eerste vijf competitieduels. De mooiste goal van de middag kwam op naam van Leroy Sané. De Duits international stoomde op de rechterflank op, kwam naar binnen en haalde uit in de verre hoek. De zeventienjarige invaller Musiala zorgde vlak voor tijd voor de 5-0.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
1
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
2
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
5
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
3
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
10
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties