Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robert Maaskant looft spits in de Eredivisie die 'nu al verder is dan Weghorst'

Laatste update:

De spits van de Friezen trof twee keer doel in de eerste helft en die doelpunten bleken goed voor de drie punten. Na afloop van de wedstrijd werd aan Maaskant gevraagd waar het plafond van Van Hooijdonk ligt. "Een jongen die goals maakt, kan heel ver komen", reageert de analist. "Weghorst speelt nu bijvoorbeeld bij Manchester United, maar Sydney van Hooijdonk is op deze leeftijd verder dan Weghorst. Wie weet dus!"

Van Hooijdonk staat al in het buitenland onder contract. In de zomer van 2021 telde Bologna bijna een miljoen euro neer om de Bredanaar over te nemen van NAC. "Goals maken in de Eredivisie wil niet alles zeggen en daar wordt in het buitenland kritisch naar gekeken", weet Maaskant. "Hij heeft natuurlijk al een transfer gemaakt, maar voor nu moet hij op deze leeftijd gewoon spelen. Dat is het belangrijkste. Hij is op een leeftijd dat hij moet spelen en dan maakt hij de goals vanzelf wel."

Dit seizoen wil dat aardig lukken, want de 23-jarige aanvaller maakte in 31 officiële wedstrijden al zestien doelpunten voor Heerenveen. Vorig jaar, toen de Friezen hem in de winter op huurbasis overnamen van Bologna, kwam Van Hooijdonk in een paar maanden ook al tot zeven treffers in het shirt met de pompeblêden. Naar verluidt zou er door de topclubs in Schotland, waar vader Pierre nog voor Celtic speelde, met interesse naar de verrichtingen van Van Hooijdonk worden gekeken.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties