Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Robert van Overdijk in beeld bij Ajax als opvolger van geschorste Alex Kroes'

Laatste update:

Ajax moet noodgedwongen op zoek naar een nieuwe algemeen directeur nadat het Alex Kroes dinsdag op non-actief zette. De kersverse bestuurder handelde met voorkennis door de aankoop van aandelen.

De Raad van Commissarissen van Ajax trok daarop zijn conclusies en schorste Kroes, die net twee weken in dienst was. Bij de zoektocht naar een opvolger zijn de Amsterdammers dus uitgekomen bij Van Overdijk.

Van Overdijk was ook bij AZ in beeld om de vertrekkende Robert Eenhoorn op te volgen, maar die vacature is ingevuld door Merijn Zeeman, de huidige technisch directeur van wielerploeg Visma-Lease a Bike.

In 2018 verruilde Van Overdijk de Brabanthallen voor het Circuit van Zandvoort. Hij werkte bijna tien jaar bij Libéma en was daar onder meer verantwoordelijk voor grote muziekevenementen zoals 'A State of Trance' met Armin van Buuren en de bekende Foute Party van Q-music.

Tijdens zijn tijd bij Libéma zat Van Overdijk ook in de directie van de Beekse Bergen en Sportiom. Een van de wensen van Van Overdijk was om de Formule 1 Grand Prix weer naar Nederland te halen, wat hem uiteindelijk is gelukt.

Meer nieuws

Joseph Oosting reageert voor camera op link met Feyenoord
3
André Onana gaat lelijk de mist in en leidt tegentreffer Manchester United in
1
Brian Brobbey wordt nog voor rust gewisseld bij Ajax
46
Ajax heeft Philippe Sandler gescout: dit is de uitkomst
9
Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona
51
Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties