Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roberto Carlos: 'Hij wordt een superster, maar hij moet de tijd krijgen'

Laatste update:

De Braziliaanse oud-voetballer verwacht dat zijn landgenoot in de toekomst gaat excelleren in de hoofdmacht van Real. "Vinicius wordt een superster, maar hij moet de tijd krijgen, hij is nog erg jong", aldus de voormalig linksback, geciteerd door AS. "Het lijkt erop dat hij klaar is voor het eerste team, maar momenteel doet hij nog veel ervaring op bij de andere ploegen."

"Ik weet zeker dat hij in een paar jaar laat zien dat hij een geweldig talent is", besluit de Braziliaan. Michel Salgado, oud-verdediger van Real, zegt bij UOL Esporte dat een uitleenbeurt goed voor het talent zou kunnen zijn. "We moeten nadenken over wat we met hem willen doen. Er is overdreven veel druk op de trainer en de speler."

"Je moet dan kalm blijven en wachten op je kans. Misschien kan hij een sterke ploeg in Spanje opzoeken waar hij meer kan spelen zonder zoveel druk. De jongen kostte 45 miljoen euro, terwijl niemand hem kende. Hij heeft het goed gedaan bij het tweede team door 'iets anders' te laten zien. Hij is spectaculair in dribbelen en is razendsnel. Er is geen twijfel dat hij een geweldige investering voor de toekomst is."

Verwacht jij dat Vinicius Junior een toekomstig wereldster is?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties