Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roberto Carlos laat Fenerbahçe treuren en Galatasaray juichen

Laatste update:

Na vijf minuten liep Fenerbahçe al achter de feiten aan. Bilal Kisa behield het overzicht en stuurde Güray Vural diep. Met een heerlijk, krullend schot achter Mert Günok zorgde de vleugelaanvaller op magistrale wijze voor de 0-1. Fenerbahçe zocht naar de gelijkmaker, maar was erg ongelukkig in de afronding. Emmanuel Emenike schoot van dichtbij, voor een leeg doel, over en een inzet van Dirk Kuyt werd op het laatste moment geblokt. Vier minuten voor rust zorgde Raul Meireles met een ziedend schot echter voor de 1-1.

In de tweede helft blonk Fenerbahçe uit in het missen van kansen. Gökhan Gönul liet twee kansen onbenut en een inzet van Moussa Sow ging via Oguz Daglaroglu tegen de lat. Het vasthouden van Emenike door Ismail Konuk werd door de scheidsrechterlijke leiding niet met een strafschop bestraft, tot woede van Fenerbahçe. In de slotfase kreeg de thuisploeg het deksel op de neus. Invaller Lomana LuaLua stuurde de eveneens ingevallen Ricardo Vaz Te weg en zag hoe de aanvaller eerst Mert passeerde en het leer vervolgens hoog in het doel schoot: 1-2.

-
Wordt Fenerbahçe landskampioen?

Meer nieuws

Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
7
Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren
0
Interview Veerman wordt ruw verstoord door flinke bierdouche: 'Ik drink niet'
4
Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz
6
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9
Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties