Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roberto Carlos moet Neymar naar Rusland halen: 'We bellen elke dag'

Laatste update:

Tal van Europese topclubs dingen naar de hand van de Braziliaanse belofte, maar Roberto Carlos heeft goede hoop dat hij Neymar kan overtuigen. "Ik heb het al met hem besproken, vertelt de 38-jarige linksback aan Sport-Express. "Ik heb uitgelgd wat het project Anzhi inhoudt en wat de eigenaar hem kan bieden. Het wachten is nu op het einde van de Copa América, want daarna neemt hij een beslissing."

"Neymar zei me dat ik de club moest bedanken voor de interesse", vervolgt de ex-speler van Real Madrid, die zijn voormalig werkgever probeert af te troeven in de strijd om zijn talentvolle landgenoot. "We hebben al met Santos gesproken over een aanbieding. Ik heb continu contact met Neymar, we bellen elke dag. Alles is nu van hem afhankelijk", aldus de Braziliaanse routinier.

Denk je dat Neymar naar Anzhi Makhachkala gaat?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
14
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
24
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
33
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties