Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roberto De Zerbi staat na vertrek bij Brighton & Hove Albion plots voor zeer verrassende transfer

Laatste update:

Romano schrijft dat de onderhandelingen zich al in een vergevorderd stadium bevinden. De Franse club nadert een akkoord met De Zerbi over een contract voor drie seizoenen, maar moet nog wel langs Brighton om een overstap te kunnen realiseren.

Marseille moet the Seagulls zes miljoen euro betalen om de Italiaanse manager los te weken. Dat zit zo: De Zerbi wilde weg bij Brighton, maar ligt nog tot medio 2026 vast aan de Engelse zuidkust.

De oefenmeester had een afkoopclausule van vijftien miljoen euro in zijn contract staan, maar Romano meldt dat die is verlaagd naar zes miljoen euro na zijn aangekondigde vertrek bij Brighton. Dat is dus ook het bedrag wat Marseille moet overmaken.

De Zerbi maakte de afgelopen twee jaar veel indruk bij Brighton. De Italiaan loodste the Seagulls vorig seizoen naar de zesde plaats in de Premier League, waardoor de club zich dit jaar mocht melden in de Europa League.

De Engelsen wonnen de groep met AEK Athene, Ajax en Marseille, maar gingen in de achtste finale ten onder tegen AS Roma. Brighton eindigde dit seizoen als elfde in de Premier League, waarna De Zerbi dus zijn vertrek aankondigde.

De manager werd genoemd bij onder meer Bayern München en Manchester United, maar vervolgt zijn carrière dus hoogstwaarschijnlijk bij Marseille.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Manchester United bereikt eindelijk akkoord: Erik ten Hag krijgt een nieuwe baas
4
Grueter, commentator bij Frankrijk-België, maakt twee merkwaardige fouten
17
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Nederland-Roemenië en win 25.000!
0
Manchester United vs. Fulham live zien? Tickets al vanaf 192 euro!
0
Quincy Promes raakt zijn vaste inkomen per direct kwijt
45
Koeman wordt met verkeerde naam aangesproken door journalist en gaat stuk
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties