Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robin Gosens deelt Schalke-fans week na degradatie gevoelige tik uit

Laatste update:

De 26-jarige Gosens maakt een sterk seizoen door bij Atalanta, waar hij steevast verzekerd is van een basisplek en momenteel de tweede plek in de Serie A bezet. Zijn goede vorm is ook buiten de Italiaanse landsgrenzen opgevallen, daar hij eerder al in verband werd gebracht met een overgang naar Manchester City. Ook Juventus zou oren hebben naar de diensten van de Duitse verdediger. DPA vroeg hem naar een mogelijke toekomst bij Dortmund, de aartsrivaal van Schalke. "Dat is een moeilijke vraag. Wat moet ik zeggen?"

Voordat Gosens in 2013 bij Vitesse tekende, werkte hij al een proeftraining af bij Dortmund. Dat liep destijds op niks uit en Gosens noemde het zelfs een 'fiasco'. Als Dortmund in de zomer wederom aanklopt bij de linkspoot, zegt hij daar niet direct 'nee' tegen. "Als er een aanbieding komt van Dortmund en ze willen dat ik volgend jaar de linkerkant kom versterken, ga ik daar zeker over nadenken", aldus Gosens. "Uiteindelijk draait het allemaal om mijn sportieve ambities en mijn volgende grote droom om in de Bundesliga te spelen."

Dat laatste lukte de voormalig speler van FC Dordrecht en Heracles Almelo nog niet. Gosens zag in 2019 een transfer naar Schalke afketsen, zo gaf hij aan in zijn biografie Dreaming Is Worth It. Gosens gaf in datzelfde boek aan nooit in een carrière als profvoetballer te hebben geloofd. Zijn contract bij Atalanta loopt nog door tot de zomer van 2022, waardoor geïnteresseerde clubs de verdediger vermoedelijk voor een goede prijs kunnen ophalen uit Bergamo komende zomer.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties