Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robin van Persie juicht transfer toe: 'Ik ben een fan van hem'

Laatste update:

"Ik ken hem goed, ik ben een fan van hem. Ik denk dat het goed is dat Dylan gaat spelen. Dat heeft hij de afgelopen twee jaar niet genoeg gedaan voor zijn leeftijd", zegt de oud-spits bij Feyenoord TV. De oud-aanvaller werkte bij de hoofdmacht van Feyenoord samen met Vente en maakte een goede indruk op de voormalig topschutter.

De oud-international beseft echter goed dat de jongeling aan spelen moest toekomen om zich verder te ontwikkelen. "Dan moet je gewoon minuten maken, meters maken en zo fitter en beter worden. Dat gaat hij nu waarschijnlijk doen en dan komt hij beter terug volgend jaar", besluit Van Persie over Vente, die nog tot medio 2022 vastligt in De Kuip.

Vente reageerde vrijdag al verheugd op zijn tijdelijke overstap. De aanvaller wilde een seizoen als de vorige voetbaljaargang vermijden. "Vandaar dat ik bij Feyenoord al een tijdje geleden had aangegeven dat ik verhuurd wilde worden. Als je realistisch bent, weet je dat je geen eerste spits wordt. Nicolai Jörgensen staat op de eerste rang en dat weet je van tevoren. Na een paar weken mocht het van Feyenoord."

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
6
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
7
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
17
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties