Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pak 50x je inzet als Duitsland de kwartfinale haalt op EURO 2024!

Laatste update:

Het elftal van bondscoach Julian Nagelsmann heeft bijna een week gerust gehad na het 1-1 gelijkspel tegen Zwitserland van zondag. Dat lijkt een voordeel te zijn voor Duitsland, maar op een groot toernooi is geen ruimte voor onderschatting. Engeland weet inmiddels hoe moeilijk het is om tegen Denemarken uit te komen.

Wint Duitsland van Denemarken? Win vijftig keer je inzet bij winst van Duitsland. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 49 euro winst kan pakken! Deze UniBoost is te spelen voor nieuwe klanten van 24 jaar en ouder.

Denemarken speelde drie keer gelijk in de groepsfase van EURO 2024. Dat bleek uiteindelijk voldoende voor plaatsing voor de achtste finale. De Denen dromen van een herhaling van EURO 1992, toen in de finale met 2-0 werd afgerekend met Duitsland en het Scandinavische land tot ieders verrassing Europees kampioen werd.

Zie jij Duitsland winnen van Denemarken? Profiteer van de UniBoost!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Duitsland - Denemarken

Meer nieuws

Afellay: 'Hij is de beste dit EK, hij speelt hierna niet meer bij zijn club'
5
Jude Bellingham geeft kraakheldere uitleg over woorden direct na wondergoal
13
Spanje schrikt even van Georgië maar geeft vervolgens masterclass: 4-1
68
Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
45
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
12
Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties