Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Robot' Van Gaal gefileerd: 'Hij gaf onzinnige instructies, ook op de training'

Laatste update:

"Manchester City wilde Robin van Persie ook, maar hij kwam naar Manchester United", vertelt Anderson in gesprek met ESPN. "Robin was een geweldige gast. Hij leek ook op een Braziliaan, niet op een Nederlandse speler. Hij maakte geweldige doelpunten." De creatieveling had echter meer moeite met Van Gaal, die rigoureus te werk ging bij de Engelse grootmacht.

Meer: Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: ‘Geweldige veldtrainer’

"Ik heb respect voor Van Gaal, maar voetbal was veranderd en hij was niet meer succesvol. Hij gaf stomme, onzinnige instructies voor iedereen, zelfs op de training. Hij was als een robot. Ik besloot te vertrekken. Ik heb aan Van Gaal verteld dat ik wilde vertrekken. Hij zei ook dat ik mocht gaan", memoreert Anderson, die in 2015 terugkeerde naar Brazilië.

"Ik vertrok bij een club die niet meer hetzelfde was. De spirit was verdwenen, spelers vertrokken. Hoe kon een speler als Ángel Di María nu zo snel vertrekken? Hij is een zieke speler. Van Persie verloor de liefde ook. Iedereen begon te zeggen: 'Wij gaan ook.' De filosofie van Van Gaal werkte niet meer. Het is moeilijk om als een robot te spelen in de Premier League: passen, passen passen…", aldus Anderson.

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
7
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
20
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties