Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Rocky' Klopp gaat viraal: 'Hij is nu al erg luidruchtig in de kleedkamer'

Laatste update:

"We are the Champions? Ja, van dat lied heb ik altijd gehouden. Een zeer mooi lied", vertelde Klopp na het duel in het Vodafone Park, in gesprek met BT Sport. "Het komt niet vaak voor dat je het ook daadwerkelijk voelt als je het hoort, maar vanavond is zo'n moment. Het was een lastige wedstrijd voor beide teams en het gaat erom dat je wint. Dat hebben we gedaan en dat is goed. Zowel Liverpool als Chelsea heeft karakter getoond. Het was net een bokswedstrijd."

Meer: Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp | Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool

"Goede slagen van beide kanten. Niemand in het stadion wilde een verlenging, maar zo is het nu eenmaal", vervolgde de Duitser. "Chelsea heeft een zeer goede ploeg. We begonnen goed aan het duel, maar al snel speelden we te veel op eigen helft. Het is nog vroeg in het seizoen, maar dit is alweer onze derde officiële wedstrijd zonder een echt goede voorbereiding. We hebben moeten vechten en ik ben blij met het resultaat."

Klopp was lovend over Adrián, die in de strafschoppenreeks de vijfde en beslissende penalty van Tammy Abraham keerde. "Wat een verhaal. ADRIAN! Net als Rocky, toen hij van Apollo Creed verloor", zei de manager met een grote lach op zijn gezicht. De beelden van het het moment gingen meteen viraal op sociale media. "Hij is nu al erg luidruchtig in de kleedkamer. Het zijn Spaanse emoties. Het is leuk voor hem. Ik denk niet dat hij veel prijzen in zijn leven heeft gewonnen. Het is mooi om zo'n grote prijs te winnen en zo'n belangrijke rol in de wedstrijd te spelen. Beide keepers hadden geweldige reddingen."

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties