Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roda bezorgt ADO avond om snel te vergeten en beslist duel binnen 40 minuten

Laatste update:

Bij de Kerkaders voerde oefenmeester Bas Sibum één verandering door. Aanwinst Koen Bucker begon op doel en verving daarmee Rode de Boer, die vorige week in het met 4-1 gewonnen duel met Helmond Sport nog onder de lat stond. ADO, dat vorige week met 0-0 gelijkspeelde tegen De Graafschap, wisselde de opstelling ook op één plek. Trainer Darije Kalezic gaf Joel Ideho, transfervrij overgekomen van Arsenal, de voorkeur boven Robyn Esajas.

Al na twee minuten spelen was daar de eerste grote kans van de wedstrijd. Matisse Didden stuurde van achteruit een lange, diepe bal op Ould-Chikh, die de bal langs doelman Hugo Wentges schoof. Henri Kouddossou kon namens de Hagenezen echter nog ternauwernood de bal uit doelmond glijden. Enkele minuten later was het wél raak voor de ploeg van Sibum. Met een hele fraaie steekbal zette Maximilian Schmid de vrijgelopen Zauner alleen voor de doelman, die koelbloedig afrondde: 0-1.

Na een halfuur spelen verdubbelde de club uit Kerkrade de voorsprong. Boyd Reith stak wederom Zauner weg, die ogenschijnlijk in buitenspelpositie voor zijn tweede treffer aantekende. Het arbitrale team van Jeroen Manschot was echter een andere mening toebedeeld, waardoor ADO een vervelende avond wachtte. Dat bleek ruim vijf minuten later eens te meer. Schmid nam de bal knap aan en legde breed op Ould-Chikh, die de bal snoeihard tegen de touwen jaagde: 0-3 voor het eind van de eerste helft. In de tweede helft werd verder niet meer gescoord, waardoor de Hagenezen een teleurstellende zeventiende plaats bezetten.

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
37
'Arbiter Marciniak wordt van openingsduel EK gehaald na enorme blunder in CL'
35
Bosz gaat tijdens persconferentie PSV in op beschuldigend statement van Noa Lang
10
PSV moet door keuze Utrecht vermoedelijk diep in de buidel tasten voor Flamingo
7
Manchester City verzekert zich van komst Amerikaans wonderkind (14) in 2027
14
Sterkhouder Real Madrid raakt geblesseerd: CL-finale en EK komen in gevaar
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties