Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Laatste training Oostenrijk geeft uitsluitsel over fitheid Gernot Trauner voor duel met het Nederlands elftal

Laatste update:

Trauner verscheen maandag niet op de laatste training van Oostenrijk, dat dinsdagavond om 18:00 uur in Berlijn tegen Oranje speelt. Hij kwakkelde in aanloop naar het EK al met zijn fitheid, maar kwam tijdens de eerste twee groepswedstrijden wel gewoon in actie.

Waar hij tegen Frankrijk het laatste half uur als invaller meedeed, stond Trauner afgelopen vrijdag in het treffen met Polen in de basis. Hij nam Oostenrijk op sleeptouw door na negen minuten de openingstreffer tegen de touwen te koppen.

Trauner viel met een klein uur op de klok echter geblesseerd uit met een bovenbeenblessure. Door die spierblessure moet hij de wedstrijd tegen Nederland aan zich voorbij laten gaan.

De centrumverdediger liet na de overwinning op Polen weten dat hij hoopte het duel met Oranje te halen. Dat blijkt nu dus niet het geval.

Trauner stond het afgelopen seizoen ruim drie maanden aan de kant bij Feyenoord door een knie- en hamstringblessure. Hij klom met Oostenrijk op het EK naar de derde plaats van de poule, met één punt minder dan Frankrijk en het Nederlands elftal.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Georges Mikautadze bereikt akkoord en staat op randje van toptransfer
0
Van Dijk wordt het niet eens met Driessen: 'Hoeven we niet met jou te bespreken
3
Van Dijk en Aké wijzen media terecht: 'Dat ging te ver, vooral richting hem'
46
België hakt tijdens toernooi knoop door over toekomst bondscoach Tedesco na EK
23
VZ Kort: Heerenveen presenteert razendsnel nieuwe keeperstrainer
77
Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Reacties