Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roda-fans blokkeren hoofdingang stadion: 'This is our home, f*ck off Vega'

Laatste update:

Het is niet de eerste keer dat de supporters van Roda duidelijk maken dat Garcia de la Vega niet welkom is bij de club. De Mexicaanse zakenman werd vorige week vrijdag op hardhandige wijze door een groep fans het stadion uit gedirigeerd. De politie moest eraan te pas komen om hem uit handen van de Roda-achterban te krijgen.

Behalve de supporters ziet ook de clubleiding niets in een verdere samenwerking met de beoogde clubeigenaar. Roda JC heeft laten weten zo snel mogelijk af te willen van Garcia de la Vega. Hij komt zijn financiële beloftes vooralsnog niet na. Tot dusver heeft hij Roda alleen maar geld gekost, zo liet mededirecteur Hessel Meijer wetem in een interview met De Telegraaf.

"We moeten echt oppassen dat dit niet de ondergang van Roda JC wordt. Er moet snel een oplossing komen, want straks moeten de lonen weer betaald worden en andere rekeningen voldaan", aldus Meijer. "Op dit moment is daarvoor geen geld en dus zou een van de partijen het faillissement kunnen aanvragen. Ondertussen heeft Garcia de la Vega in drie maanden tijd al wel 60.000 euro gedeclareerd. Dat is een mooi salaris voor een directeur van een Eerste Divisie-club."

Woensdag werd bekend dat de KNVB Roda heeft bestraft met de aftrek van drie punten en twee geldboetes van respectievelijk 2.500 euro en 10.000 euro. De voetbalbond is tot deze beslissing gekomen vanwege 'wijzigingen in de structuur van de club', waardoor Roda de regels van de KNVB heeft overtreden. Meijer laat aan regionale omroep 1Limburg weten dat de sanctie te maken heeft met de aanwezigheid van Garcia de la Vega. Hij zou onder meer hebben nagelaten om stukken over de herkomst van gelden in te dienen en draagt bovendien 'meerdere petten' binnen de organisatie.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
21
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties