Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Southgate geeft tekst en uitleg bij passeren van Henderson en Rashford

Laatste update:

Henderson was jarenlang een belangrijke kracht onder Southgate in het Engelse elftal. De middenvelder kwam namens Engeland in actie op het EK 2012, WK 2014, EK 2016, WK 2018, EK 2020 en WK 2022. Komende zomer komt daar geen zevende eindtoernooi bij.

Het passeren van Henderson was een lastige keuze, zo zegt Southgate dinsdag tijdens een persmoment. "Het was moeilijk voor mij om Henderson buiten de selectie te laten, hij is altijd een grote steun geweest."

"De doorslaggevende factor was de blessure die hij tijdens het laatste trainingskamp opliep. Hij miste vijf weken en was niet in staat om de vereiste intensiteit te bereiken", aldus Southgate over de 81-voudig international.

Southgate had minder moeite met het passeren van Manchester United-ster Marcus Rashford. "Ik heb gewoon het gevoel dat andere spelers op zijn positie betere seizoenen hebben gedraaid. Dat is alles."

Rashford heeft via Instagram gereageerd op het nieuws dat hij niet naar het EK zal gaan. "Ik wens Gareth en de jongens veel succes op het aanstaande toernooi." Henderson heeft nog niet van zich laten horen.

Engeland komt komende zomer uit in Groep C, waarin Denemarken, Servië en Slovenië de tegenstanders zijn. Als nummer vier van de FIFA-wereldranglijst zijn de Engelsen de absolute favoriet in deze poule.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Van der Meijde en partner Schaufeli zetten huis te koop voor ruim 2,5 miljoen
0
Ajax haalt de aanvoerder van Oranje O15 en zijn jongere broertjes weg bij PSV
18
Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0
Maatsen en drie andere spelers van Dortmund opgenomen in CL-elftal van het jaar
22
Alle mogelijke tegenstanders van Ajax in de 2e voorronde van de Europa League
43
Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties