Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roda JC Kerkrade begint dankzij rake vrije trap goed aan play-offs

Laatste update:

In november won Roda JC buitenshuis van FC Emmen (2-3), maar twee weken geleden greep FC Emmen in Kerkrade de punten in de laatste reguliere speelronde van de competitie. Die goede lijn doortrekken naar de hernieuwde ontmoeting in eigen huis lukte het team van Joop Gall echter niet. Na een kwartier brak Höcher de score open, toen hij een vrije schop in de linkerbovenhoek krulde. Eerder had hij het ook al geprobeerd vanuit een standaardsituatie, maar toen pakte Marko Meerits zijn inzet nog.

FC Emmen zette na de 0-1 meer druk en was een keer dichtbij, maar Ard van Peppen redde op de doellijn. Ook Roland Bergkamp probeerde het, maar hij kopte naast. De thuisclub was sterker, maar zette dat overwicht niet om in veel kansen en echt spannend was het niet. In de tweede helft zocht FC Emmen met meer moed naar de gelijkmaker, maar tot serieuze mogelijkheden leidde het niet. Roda JC kreeg in het eerste kwartier wél een redelijke kans. Höcher schoot daarbij echter over het doel van Meerits en Anco Jansen zag later een schot geblokt worden.

De thuisclub werd ongeduldig, verhardde zijn spel, probeerde het al vroeg met lange ballen en claimde tevergeefs een strafschop. De Drentse formatie liet achterin soms wat gaten vallen en bijna profiteerde Jansen daarvan: zijn schot werd echter geblokt. FC Emmen miste de stootkracht om nog terug te komen tot de 1-1 en moest waakzaam blijven voor de tegenstoten van Roda JC, onder meer via Jansen en Tom Van Hyfte. Maandagavond wachten Gall en zijn spelers een hels karwei in het Parkstad Limburg Stadion.

-
Denk jij dat Roda JC naar de tweede play-offronde gaat?

Meer nieuws

'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move naar Manchester United wel zitten'
4
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
31
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
28
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
62
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties