Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roda JC Kerkrade lijdt vijf dagen na bekerzege op PSV dramatische nederlaag

Laatste update:

Roda JC - Fortuna Sittard 1-3
De bekeroverwinning op PSV was een positieve uitzondering in de uitslagen van Roda JC Kerkrade, dat het de laatste weken lastig heeft om koploper NEC bij te benen. In een onderling duel was NEC te sterk (0-1) en Roda JC verloor ook punten tegen VVV-Venlo (1-1) en RKC Waalwijk (3-0). De ploeg van Trost mocht tegen laagvlieger Fortuna Sittard geen punten laten liggen, maar dat gebeurde dus wel. Het eerste gevaarlijke moment in de wedstrijd was nog wel voor Roda JC, maar binnen tien minuten spelen kwamen de bezoekers op voorsprong. Roel Janssen schoot uit een hoekschop hard binnen.

Roda JC ging na die treffer hard op zoek naar de gelijkmaker en de thuisploeg kreeg ook tal van grote kansen. De grootste was voor Tom Van Hyfte, die het van dichtbij presteerde om de bal naast te werken. Vlak voor rust kwam Fortuna Sittard tegen de verhouding in ook nog eens op 0-2. Jordi Baur ging over de knie, Janssen benutte de strafschop. Na de pauze maakte Janssen, verdediger van beroep, ook nog eens zijn derde. Hij is de eerste verdediger sinds 2001 (Marcel van der Net van FC Dordrecht) met een hattrick in de Jupiler League. De 1-3 van Van Hyfte was een doekje voor het bloeden.

VVV-Venlo - MVV Maastricht 3-0
Gianluca Nijholt kan voorlopig niet meer stuk bij de fans van VVV-Venlo. Na een korte proefperiode tekende Nijholt onlangs een contract en tegen provinciegenoot MVV Maastricht mocht hij zijn debuut maken. Nijholt was direct de gevierde man, door twee keer te scoren. Dat deed hij beide keren voor rust en met name zijn tweede goal mocht er zijn: met een schitterende krul deed hij de bal in de bovenhoek belanden. Na de onderbreking soleerde Jerold Promes door de defensie van het povere MVV voor de derde treffer van de wedstrijd.

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties