Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roda JC Kerkrade slaat Van 't Schip over en bevestigt komst FC Utrecht-icoon

Laatste update:

"Met het binnenhalen van Jean-Paul de Jong heeft Roda JC haar gewenste kandidaat voor de trainersvacature binnengehaald. Roda JC heeft bij het zoeken naar een geschikte kandidaat haar kenwaarden in acht gehouden. Met De Jong heeft de club een trainer in huis gehaald die de Koempelmentaliteit kent en deze als geen ander weet te waarborgen", schrijven de Limburgers in een verklaring op de clubsite.

De Jong werkte eerder in de Keuken Kampioen Divisie en wel bij FC Eindhoven. Het dienstverband van de oud-middenvelder in het Jan Louwers Stadion was behoorlijk succesvol, want hij loodste de club achtereenvolgens naar een zesde en een tweede plaats. Daarnaast kreeg hij de Gouden Stier uitgereikt, de prijs voor beste trainer van de Eerste Divisie. Daarna keerde De Jong als assistent-trainer terug bij FC Utrecht, waar de clubicoon na het vertrek van Erik ten Hag naar Ajax 25 wedstrijden als eindverantwoordelijke op de bank zat.

De nieuwbakken trainer van Roda JC diende FC Utrecht maar liefst veertien seizoenen als speler en zwaaide in 2007 af bij zijn grote liefde uit de Domstad. Daarnaast waren er kortstondige dienstverbanden in Duitsland bij Arminia Bielefeld en VfL Osnabrück.

Een goede keuze van Roda JC?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
36
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties