Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roda JC Kerkrade verlaat degradatiezone na cruciale overwinning

Laatste update:

Roda was de bovenliggende partij in de openingsfase en kwam na een klein kwartier spelen verdiend op voorsprong. De laatste weken sterk spelende Mikhail Rosheuvel werd aan het werk gezet door Martin Milec, waarna de vleugelaanvaller een puntgave voorzet in huis had op Abdul Ajagun. De Nigeriaan kon ongehinderd binnenkoppen bij de eerste paal en bezorgde de thuisploeg zo een droomstart.

Gyliano van Velzen en Dani Schahin waren daarna met doelpogingen dicht bij de 2-0, maar Roy Kortsmit voorkwam erger leed voor Sparta, dat dit seizoen in de competitie pas tweemaal won op vreemde bodem. De bezoekers hadden weinig in de melk te brokkelen in het Parkstad Limburg Stadion en kwamen op slag van rust opnieuw zeer goed weg. Tom Van Hyfte beproefde zijn geluk op een meter of twintig van het doel van Kortsmit, maar zijn schot trof de lat.

Sparta tapte in het tweede bedrijf aanvankelijk uit een ander vaatje. Coach Alex Pastoor slachtofferde verdediger annex aanvoerder Michel Breuer, maar die mutatie kwam de oefenmeester vrijwel onmiddellijk duur te staan. Ajagun kon na gestuntel in de laatste linie van de Rotterdammers opnieuw scoren en leek daarmee vroegtijdig de beslissing in het duel aan te brengen.

Thomas Verhaar tekende een kwartier voor tijd op fraaie wijze echter voor de aansluitingstreffer. De invaller legde het leder van net buiten het strafschopgebied in de winkelhaak en leidde daarmee een hectisch slot in. Roda hield echter stand en maakte er zelfs nog 3-1 van via Rosheuvel. Hij kon simpel scoren nadat Christian Kum in eerste instantie nog was gestuit op Kortsmit.

-
Eindigt Roda JC Kerkrade boven de rode streep?

Meer nieuws

Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
17
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties