Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roda JC komt twee keer op achterstand maar zegeviert bij Jong PSV

Laatste update:

Het duel had maar weinig tijd nodig om op gang te komen, daar al in minuut twee de ban werd gebroken. Jong PSV was de ploeg die kon juichen, nadat een snel genomen vrije trap via Jevon Simons bij Emir Bars belandde. De Turkse linksbuiten schoof onder doelman Calvin Raatise binnen: 1-0.

Zo'n twintig minuten later kwam Roda langszij. Een schot van Enrique Pena Zauner werd niet goed verwerkt door Niek Schiks, waarna Václav Sejk gemakkelijk de 1-1 kon intikken.

De gelijke stand stond niet lang op het bord. Enkele minuten verder namen de Eindhovenaren opnieuw de leiding, ditmaal dankzij Simons, die in twee pogingen raak schoot: 2-1.

Nog voor het einde van de eerste helft zou de uitploeg opnieuw op gelijke hoogte komen. Een schot vanuit de tweede lijn van Joey Müller vloog fraai binnen: 2-2.

Na de theepauze was vooral Roda op zoek naar een treffer, maar deze werd lange tijd niet gevonden. Mede dankzij een domme rode kaart van CJ Egan-Riley, die binnen drie minuten tweemaal geel pakte, trok de formatie uit Kerkrade alsnog aan het langste eind.

Lennerd Daneels zou zeven minuten voor het einde van de reguliere speeltijd zichzelf tot matchwinner kronen. De Belgische aanvaller legde aan vanaf buiten het strafschopgebied en vond de rechteronderhoek: 2-3.

Meer nieuws

Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
0
FC Twente hard op weg naar Champions League-voorrondes na overwinning op Almere
10
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
9
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
3
Live meepraten in de Premier League: Everton - Liverpool
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties