Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roberto De Zerbi in beeld om Erik ten Hag op te volgen bij Manchester United

Laatste update:

De attractieve speelstijl die De Zerbi graag hanteert zou de interesse hebben gewekt van Ratcliffe, zo schrijft de Engelse kwaliteitskrant. Er wordt bovendien gemeld dat er al contact is gezocht met de 44-jarige Italiaan. Daarbij wordt er nog altijd vanuit gegaan dat Ten Hag zeer spoedig zijn ontslag krijgt.

Thomas Tuchel, Kieran McKenna, Mauricio Pochettino en Thomas Frank staan allen naar verluidt ook op een shortlist van Manchester United. Ten Hag, die zaterdag nog knap de FA Cup wist te winnen, maakt zich geen zorgen over zijn toekomst.

"Twee prijzen in twee jaar is geen slechte prestatie", zei de 54-jarige Haaksberger na afloop van de met 1-2 gewonnen finale. "Ik maak me geen zorgen. Als ze me hier niet meer willen hebben, dan ga ik gewoon ergens anders prijzen winnen. Dat doe ik al mijn hele carrière."

Nu is de leiding van Manchester United druk bezig met de voorbereidingen op komend seizoen. Ten Hag, die zondag op vakantie is gegaan, wil graag duidelijkheid en heeft aan de club gevraagd om in de komende dagen zijn aanblijven of ontslag te bevestigen.

Ten Hag staat sinds juli 2022 onder contract bij Manchester United. In zijn eerste seizoen wist de manager nog de EFL Cup te winnen en derde te eindigen in de Premier League, maar dit seizoen is de druk op Ten Hag toegenomen wegens aanhoudende slechte resultaten. Hij werd vroegtijdig uitgeschakeld in de Champions League, eindigde als achtste in de Premier League, maar wist tegen alle verwachtingen in wel de FA Cup te winnen.

De Zerbi bezorgde Brighton vorig seizoen de hoogste Premier League-klassering ooit en haalde de laatste zestien in de Europa League deze jaargang. Ruim een week geleden werd aangekondigd dat hij de club deze zomer zou verlaten, waardoor hij voor Manchester United gratis op te pikken is.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

VZ Kort: Porteous hoort schorsing na rode kaart in openingsduel met Duitsland
77
Süleyman Öztürk: 'Het is de meest onderschatte speler van Nederlands elftal'
10
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0
Live meepraten op het EK: België - Slowakije
27
Roemenië begint EK 2024 met verrassende en ruime zege op teleurstellend Oekraïne
32
Wijffels over international: 'Ik denk dat hij uitstekend bij Ajax zou passen'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties