Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roda JC meest gelukkig met gelijkspel in tweede ronde play-offs

Laatste update:

Roda JC had het tot nu toe moeilijk in de Eredivisie, tegen tegenstanders van vrijwel ieder kaliber. Ook uit bij De Graafschap ging het niet van een leien dakje: kansen creëerde het team van Ruud Brood wel, maar die ook verzilveren ging heel moeizaam. Sanharib Malki kreeg al vroeg een dot van een kans, maar stuitte op doelman Joost Terol. De Syrische spits schoot later in de eerste helft over uit een voorzet van Mark-Jan Fledderus.

Na ruim een half uur kwam De Graafschap op zeer fraaie wijze aan de leiding. Roly Bonevacia gaf Jansen iets teveel tijd en ruimte om een schot te lossen en zag hoe de nummer tien prachtig uithaalde richting de verre hoek: Filip Kurto was volkomen kansloos op het schot. Brood greep nog voor het rustsignaal in en wisselde Rob Wielaert voor Abel Tamata, om meer grip te krijgen achterin. Het kwam de balans inderdaad ten goede.

In de tweede helft oogde het veldspel van Roda JC verzorgder, bleven de kansen komen en sloeg het ook toe. Demouge kopte na tien minuten bijna raak, met een bijzondere stuit, en was in de daaropvolgende hoekschop alsnog trefzeker. Hij knikte binnen en deed Roda JC opgelucht ademhalen. Daarna was het woord meestentijds aan de thuisclub, maar Jordan Garcia-Calvete liet twee mogelijkheden om te scoren onbenut. Roda JC mag zondag de klus thuis afmaken.

-

Meer nieuws

Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
1
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
114
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties