Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roda JC met hangen en wurgen naar finale van play-offs

Laatste update:

Vrijdag werd Marc Höcher al na een kwartier matchwinner, met een rake vrije schop. Dit keer scoorde Roda JC nog sneller en was het de beurt aan Gyasi. Hij schoof de bal diagonaal met links binnen, nadat Paulissen twee man van FC Emmen bezig hield en precies op het goede moment de pass gaf. Roda JC kon zich geen betere start wensen, maar twintig minuten na de 1-0 deed FC Emmen iets terug. De lastig te bespelen Boy Deul zette Gyasi weg en haalde vernietigend uit: zijn schot vloog schitterend binnen in de verre hoek.

FC Emmen had nog één doelpunt nodig, om de stand over twee duels bezien naar zich toe te trekken en zocht naarstig naar die treffer. Roda JC had het lastig en keeper Benjamin van Leer schoot zijn team te hulp met een prima redding, op een vrije trap van Deul. Op slag van rust sloeg Roda JC vervolgens toe en werd het 2-1: Anco Jansen speelde zich vrij en vond de compleet vrijstaande Paulissen, die het beheerst afmaakte. Op een psychologisch belangrijk moment deelde hij zo een tik uit aan het team van scheidend trainer Joop Gall.

Toch liet FC Emmen zich niet van de wijs brengen. In de tweede helt bleef het aandringen en zoeken naar die goal, die het nodig had. Tom Van Hyfte kreeg de kans de ontmoeting te beslissen, maar kreeg de bal van dichtbij niet onder controle. Het spel werd ruwer en er vielen wat gele kaarten en de spanning steeg. Luis Pedro trof namens FC Emmen de paal en liet een zucht van verlichting door het Parkstad Limburg Stadion gaan. Vlak daarna was het raak via Roland Bergkamp: na een één-twee met Said Bakkati in een counter schoot de aanvaller raak.

Vanaf dat moment had FC Emmen nog één goal nodig, om op basis van uitdoelpunten door te gaan naar de finale van de play-offs. De thuisclub reageerde door Henk Dijkhuizen erbij te zetten, ten faveure van Van Hyfte. Daarna week Höcher nog voor Bart Biemans en deed Roda JC er alles aan, het achterin dicht te houden. Dat lukte: FC Emmen kwam er bijna niet meer langs en het ene doelpunt dat de club nodig had, viel niet. Cendrino Misidjan kreeg in de derde minuut van de extra tijd nog een grote kans, maar kopte naast. Zodoende bereikt Roda de finale van de play-offs en gaat het strijden tegen VVV of NAC.

-
Zie jij Roda JC terugkeren in de Eredivisie?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
2
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties