Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roda JC neemt 'groot Belgisch talent' op huurbasis over van Anderlecht

Laatste update:

Hoewel de jeugdige aanvaller te boek staat als een groot talent, is het perspectief bij Anderlecht op de korte termijn beperkt. Hij kwam vorig seizoen tot slechts één invalbeurt in de Pro League. Vancamp kwam in 2014 terecht bij Paarswit, nadat hij overstapte van de jeugdopleiding van KV Mechelen. Hij maakt deel uit van België Onder-19 en debuteerde in december 2016 in de Europa League met een basisplek tegen Saint-Étienne.

"Vancamp is een groot Belgisch talent", vindt technisch directeur Harm van Veldhoven. "Jorn is enorm gevaarlijk in het zestienmetergebied en beschikt over een enorme portie werklust waardoor hij het iedere verdediging zeer lastig kan maken. We zijn RSC Anderlecht dankbaar voor het feit dat ze deze overeenkomst mogelijk hebben gemaakt." Eerder deze zomer versterkte Roda JC zich al met huurlingen Hidde Jurjus en Simon Gustafson en het transfervrij overgekomen tweetal Mario Engels en Filip Kurto.

Verwacht je veel speeltijd voor Jorn Vancamp bij Roda JC Kerkrade?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties