Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roda JC ondanks slappe openingsfase naar punt in de Galgenwaard

Laatste update:

Utrecht won drie duels op rij niet, Roda wachtte al vier wedstrijden achtereen op een overwinning. De inzet voor het duel in de Galgenwaard was daarmee duidelijk. De thuisploeg leek de boodschap het beste te begrijpen. Het elftal van Erik ten Hag begon vol vuur en zette de Kerkraadse defensie meteen onder druk. De vroege openingsgoal van Haller was daar een logisch gevolg van, ook al deed dat spits dat uit een standaardsituatie: hij knikte binnen na een hoekschop.

Roda JC bleef ook na de achterstand achter de feiten aanlopen en mocht van geluk spreken dat de schade beperkt bleef tot één tegentreffer. Des te wonderbaarlijker was het dat de bezoekers uit Limburg tien minuten voor rust langszij kwamen. Een gedrukt schot van Rostyn Griffiths zorgde voor veel problemen bij doelman Robbin Ruiter, die de bal niet goed verwerkte en zo Juric de gelegenheid bood op een rebound. De Australiër liet die buitenkans niet liggen en wipte de 1-1 binnen. Roda liet in de resterende minuten voor rust ook nog twee grote kansen op de 1-2 liggen.

Gesteund door de gelijkmaker beten de gasten uit Limburg na rust wat meer van zich af. Het leidde tot een nieuwe goede kans op de 1-2, dit keer voor Hicham Faik. Met een prachtbeweging legde hij eerst twee tegenstanders in de luren, om vervolgens bij het afronden op de paal te stuiten. Naarmate de tweede helft vorderde werden de ruimtes groter en daarmee nam ook de amusementswaarde verder toe. Invaller Kristoffer Peterson kreeg de thuisfans bovendien op de banken met een lekkere actie in de zestien. Benjamin van Leer kon echter redding brengen.

Dé kans op een nieuwe voorsprong voor de Domstedelingen kwam echter op naam van Timo Letschert. De verdediger rukte mee op naar voren, passeerde een aantal tegenstanders en leek prijs te hebben. Net als Faik even eerder eindigde zijn inzet echter op de paal, en daarmee ging ook de laatste kans verloren. Voor Roda JC is de puntendeling het meest waardevol: het elftal van Darije Kalezic rukt op van de tiende naar de achtste plek. FC Utrecht blijft elfde staan.

-

Meer nieuws

Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
113
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
21
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties