Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roda JC vergeet Tyton en Cillessen maar blijft zoeken naar versterkingen

Laatste update:

Naast een doelman blijft Roda JC ook op zoek naar een extra spits. De club verzekerde zich begin juli van een tweejarig verblijf van Frank Demouge, maar collega-aanvaller Krisztián Németh mag de club verlaten. Voetbal International meldt dat de Hongaar zou zijn aangeboden bij NEC.

De clubkas is momenteel echter leeg en dat maakt het lastig om actie te ondernemen op de transfermarkt. Volgens algemeen directeur Marcel van den Bunder is het dan ook niet uitgesloten dat Roda externe financiers zal zoeken om de komst van een aantal nieuwelingen te verwezenlijken.

Oefenduel
Het is nog onduidelijk of de voor 23 juli geplande oefenwedstrijd met het Spaanse Getafe doorgang zal vinden. De trainer van die club, Luis García, heeft laten weten dat hij af wil zien van het spelen van dat duel. Roda JC wil de afspraak echter niet zomaar uit de agenda schrappen. "Wat ons betreft kun je niet op het laatste moment zomaar een eerder gedane toezegging ongedaan maken. We bekijken op dit moment of de wedstrijd toch nog door kan gaan", aldus Van den Bunder.

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
15
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
41
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
35
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties