Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Koeman, Messi en nu Xavi. Barcelona gaat zó slecht met zijn legendes om'

Laatste update:

"Ik zou dit niet moeten zeggen... Maar hoe slecht gaat Barcelona met zijn legendes om", spreekt Flores zijn verbazing vrijdag uit op de persconferentie voorafgaand aan de thuiswedstrijd van Sevilla tegen Barcelona van zondagavond.

"Ze zijn daar echt slecht bezig de laatste tijd. Koeman, Messi en nu Xavi nu, echt erg. Ik zou willen dat clubs hun legendes goed behandelden", geeft de coach van Sevilla mee aan Barcelona-voorzitter Joan Laporta.

"Dat zou echt fantastisch zijn. Dat is een erfenis van verbondenheid tussen de trainers en de supporters. Legendes goed behandelen zorgt namelijk voor een innige bond", aldus Flores, sinds december 2023 verbonden aan Sevilla.

Flores benadrukt hoeveel de vertrekkende Xavi heeft betekend voor Barcelona. "Hij heeft als speler heel veel bereikt en ook als trainer goede dingen verricht voor de club. Ik zal hem zondag knuffelen en met hem praten."

Ontslag


"FC Barcelona wil Xavi bedanken voor zijn werk als coach, dat bijdraagt aan een ongeëvenaarde carrière als speler en aanvoerder van het team, en wenst hem alle geluk van de wereld", zo laat de clubleiding van Barcelona vrijdag weten in een statement rondom het vertrek van Xavi. In de komende dagen zal meer duidelijk worden over de nieuwe technische staf.

Flick


De verwachting is dat Hansi Flick op zeer korte termijn officieel wordt gepresenteerd door Barcelona. Laporta en Deco willen snel zaken doen met de 59-jarige Duitser, die volgens de Duitse tak van Sky Sports reeds tot een persoonlijk akkoord is gekomen met de nummer twee in LaLiga. Voor Flick ligt een eenjarig contract klaar, met de optie op een extra seizoen.

Meer nieuws

Tv-commentator bij Servië - Engeland wordt plots onderbroken door muziek
6
Willy Dullens (79), viervoudig Oranje-international, overleden
0
Lukas Podolski komt met 'genadeloze bespotting' van Memphis Depay
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
20
Perez is enorm gecharmeerd van één speler in Oranje: 'Steengoed, weergaloos'
12
Wijnaldum legt uit waarom zijn invalbeurt bij Nederland - Polen niet slaagde
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties