Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roda JC wacht nog steeds op zege, FC Groningen wipt naar vijfde plek

Laatste update:

Het hield niet over wat beide teams de toeschouwers in het Parkstad Limburg Stadion voorschotelden in de eerste helft. De thuisploeg ging op jacht naar de eerste zeges sinds 30 augustus, toen AZ in Alkmaar met 0-1 werd verslagen, maar daar was in de eerste 45 minuten weinig van te bespeuren. Coach Darije Kalezic zag zijn elftal tot welgeteld één serieuze mogelijkheid komen: een slecht verwerkte hoekschop leidde tot een schietkans voor Mitchel Paulissen, maar Sergio Padt kon in de korte hoek redding brengen.

Daarmee leidde de aanvaller een heel voorzichtig slotoffensief in, vlak voor het verstrijken van het eerste bedrijf. Richmond Boakye dacht gevaarlijk te kunnen worden, maar werd afgefloten vanwege duwen. De Groningers stelden daar in aanvallend opzicht overigens helemaal niks tegenover. Verder dan een schot van Hans Hateboer, dat over ging, en een inzet van Jesper Drost kwamen de gasten uit het hoge noorden niet voor de pauze.

Gelukkig werd de amusementswaarde na de onderbreking iets hoger. FC Groningen zocht in de openingsfase nadrukkelijk de aanval en dat leidde al snel tot twee mogelijkheden voor Albert Rusnák. De Slowaak zag zijn eerste poging op het laatste moment verijdeld worden, maar was kort daarop wederom dreigend. Hij dwong doelman Benjamin van Leer tot zijn eerste serieuze werk. Aan de overkant liet Roda zich horen via Hachim Faik, die op zijn beurt Van Leers collega Padt tot twee keer toe op de proef stelde.

Van de Looi bracht vervolgens Mihoun Mahi en Bryan Linssen in zijn elftal en dat sorteerde bijna meteen effect. Mahi liet zijn directe opponent voor lucht achter en poogde Van Leer in de korte hoek te verrassen. De goalie kon er echter nog net bij. In het laatste kwartier was het louter Roda JC dat de klok sloeg. De thuisploeg perste er een heus offensief uit, wat leidde tot een nieuwe mogelijkheid voor Faik en een kopkans voor invaller en debutant Maecky Ngombo. De jonge Belg stond vrij in de zestien, maar kreeg geen kracht achter zijn kopbal.

-

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
347
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties