Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Roda JC wil na vijf winterse aanwinsten ook voormalig ADO-topscorer'

Laatste update:

Volgens Voetbal International heeft dat mede te maken met de fysieke gesteldheid van Tomi Juric, die de komende weken niet inzetbaar is. Roda legde in de aanloop naar de tweede seizoenshelft na het vertrek van Gibril Sankoh en Richmond Boakye al vijf aanwinsten vast; voor de jaarwisseling verzekerden de Limburgers zich reeds van de komst van Jordy Buijs, die mocht vertrekken bij sc Heerenveen.

Afgelopen week kwartet kwam er nog een kwartet nieuwelingen bij: centrumverdediger Marcos Gullón, middenvelder Ugur Inceman en de aanvallers Kristoffer Peterson en Rydell Poepon moeten de nummer vijftien van de Eredivisie helpen in de strijd tegen degradatie. Roda heeft een voorsprong van drie punten op SC Cambuur en FC Twente.

Denk je dat Mike van Duinen naar Roda JC Kerkrade gaat?

Meer nieuws

Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
11
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
6
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
17
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties