Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Koeman laat smaakmaker thuis: 'Hij heeft het in Oranje nog niet laten zien'

Laatste update:

"Hij is ook geblesseerd en zou het toernooi misschien nog kunnen halen, maar is jong, heeft nimmer bij Oranje gezeten en je moet je afvragen of hij de kwaliteiten bezit om al bij de eerste keer op het hoogste podium het verschil te kunnen maken", gaat Kieft mee in de gedachtewereld van Koeman.

Meer: Memphis Depay brengt twee weken voor start EK nieuwe videoclip uit | Ronald Koeman is positief verrast over de fitheid van Memphis Depay

"Het is wel een speler die iets bijzonders heeft. Een bondscoach wil onderweg en tijdens zo'n groot toernooi niet teveel vraagtekens in zijn selectie hebben", voegt Kieft toe aan de discussie over het al dan niet meenemen van Zirkzee naar het EK in Duitsland.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Zirkzee is geblesseerd. Dus ik denk dat Koeman dat ook laat meespelen", analyseert Mike Verweij het ontbreken van de Bologna-spits in Kick-off van De Telegraaf. "Er zijn meer spelers die net terugkomen van een blessure. Daar wil je er niet teveel van in je selectie hebben. En Zirkzee heeft het nog niet in het Nederlands elftal laten zien."

Depay


De pas weer fitte Depay behoort wel tot de 30-koppige voorselectie van Koeman. "Depay weet trouwens hoe het is om niet fit aan de aftrap van een groot toernooi te verschijnen. Op het EK 2021 en WK 2022 overkwam hem dit en kon hij tijdens de toernooien zelf nauwelijks het verschil maken", brengt Kieft in herinnering.

"Maar in potentie blijft hij de beste spits van Oranje en die laat je niet zomaar thuis vanwege ervaringen uit het verleden", blijft de voormalig international vertrouwen houden in de aanvaller van Atlético Madrid. "Misschien doet Depay het nu wel voor je. Hij heeft daarvoor nog 29 dagen tot de start tegen Polen (op 16 juni red.)."

"En lukt het niet, dan kan Koeman terugvallen op Brian Brobbey in de punt van de aanval", wijst Kieft de bondscoach op de spits van Ajax, die overigens pas 28 speelminuten achter zijn naam heeft staan in het Nederlands elftal.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Snap jij ook dat Joshua Zirkzee wordt overslagen bij Oranje?

Meer nieuws

De Eredivisie is spoedig opnieuw een Indonesisch international rijker
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Allegri sleept Juventus voor de rechter en eist compensatie voor imagoschade
5
Lachende Frenkie de Jong keert terug op training, maar moet snel naar binnen
5
Real Madrid maakt opstelling bekend: Toni Kroos start in Champions League-finale
28
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties