Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roda klopt tevergeefs aan bij voormalig sterspeler: 'Heb het naar mijn zin'

Laatste update:

De inmiddels 31-jarige Malki speelde in de seizoenen 2011/12 en 2012/13 voor Roda en kwam in die jaren tot respectievelijk 25 en 17 competitiedoelpunten. Vervolgens vertrok hij naar Kasimpasa, waar hij nu twee seizoenen achter de rug heeft. In het afgelopen voetbaljaar was Malki vaker invaller dan basisspeler: hij mocht elf keer vanaf het begin meedoen en kwam veertien keer in het veld toen de wedstrijd al even bezig was.

Darije Kalezic, de nieuwe hoofdtrainer van Roda, heeft Malki gepolst met de vraag of hij iets voelde voor een terugkeer naar Kerkrade. Het antwoord was echter niet positief. "Ik ben blij dat Roda terug is in de Eredivisie", zegt Malki tegen het Algemeen Dagblad. "Ik vind het ook prachtig dat ze nog aan me denken, maar hoewel ik niet alles speel, heb ik het hier wel naar mijn zin. Het is een mooie en grote club en ik verwacht dat ik hier ook komend seizoen gewoon zal spelen.''

Meer nieuws

Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
3
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
30
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
15
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
15

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties