Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roda maakt einde aan negatieve reeks en start met overwinning

Laatste update:

Roda kwam voor eigen publiek agressief uit de startblokken in het goed gevulde Parkstad Limburg Stadion, maar het bezoek uit Almelo was de gevaarlijkste ploeg. Terwijl Roda moeite had om in zijn spel te komen, voetbalde Heracles makkelijker. De verdedigers van Roda hadden vooral moeite met de behendige Brahim Darri. Het duel schommelde op en neer, met mogelijkheden voor Joey Pelupessy, Van Hyfte en Hicham Faik. De vrije trap van laatstgenoemde werd fraai gepakt door doelman Bram Castro.

Heracles nam na een half uur de leiding: Iliass Bel Hassani ontving de bal van Darri en schoot het leer achter Benjamin van Leer. De middenvelder schreef zodoende het eerste doelpunt in het nieuwe Eredivisie-seizoen achter zijn naam: 0-1. De Almelose vreugde was van korte duur: Gyasi rondde goed af na een combinatie met Anco Jansen en deed daarmee zijn voormalig werkgever pijn. Domper voor de Limburgers in de eerste helft was het uitvallen van Gibril Sankoh; hij werd vervangen door Darryl Werker.

De start van Roda aan het tweede bedrijf mocht er zijn; na luttele minuten verscheen al de 2-1 op het scorebord. Na een verre inworp van Ard van Peppen kopte Gyasi op de paal, maar Van Hyfte slaagde erin om zijn eerste Eredivisiedoelpunt ooit te maken. Roda was in de tweede helft een klasse beter dan Heracles, maar een derde treffer bleef lange tijd uit. Henk Dijkhuizen, Rostyn Griffiths en Faik kregen de bal niet achter Castro.

Darri had tussendoor voor de 2-2 kunnen zorgen, maar zijn stift oog in oog met Van Leer leek nergens op. De wedstrijd kon in de slotfase nog alle kanten op: een vrije trap van Darri belandde net naast het doel, Weghorst mikte naast en een inzet van Dijkhuizen zeilde net over het doel van Castro. Een hard schot van Faik gooide uiteindelijk het duel in het slot: 3-1. Ook in de tweede helft was er overigens blessureleed. Dario Vujicevic raakte nog geen kwartier na zijn invalbeurt al geblesseerd en Dijkhuizen moest in de slotfase per brancard van het veld.

Roda JC start het nieuwe seizoen met een 3-1 zege op Heracles Almelo! Edwin Gyasi, Tom Van Hyfte en Hicham Faik scoorden. #rodher #eredivisie

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


-
Wie eindigt hoger dit seizoen?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
120
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties