Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roda overleeft spannende slotfase en loopt met driepunter weg bij Sparta

Laatste update:

In de beginfase was het aftasten voor beide ploegen, hoewel met name Roda probeerde om de score snel te openen, waarbij onder meer Simon Gustafson en Donis Avdijaj gevaarlijk werden. Het eerste doelpunt werd na een kwartier spelen echter geproduceerd door de Kralingers. Nadat een kopbal van Ali Messaoud precisie mistte, wist Milan Massop wel raak te koppen uit een vrije trap van Hicham Faik: 0-1. De verdediger maakte hiermee zijn vierde goal van het seizoen en is gedeeld clubtopscorer, samen met Luigi Bruins.

Het duel in Kerkrade werd veelvuldig onderbroken door de vele kleine blessuregevallen, wat het kijkspel niet ten goede kwam. Scheidsrechter Martin Pérez moest meerdere malen de gele kaart trekken om de spelers in toom te houden. Excelsior leek met een kleine voorsprong de kleedkamer te kunnen opzoeken, maar vlak voor rust kwam Roda langszij via Jorn Vancamp, die zijn eerste treffer voor de degradatiekandidaat maakte. De spits ontving een mooie steekpass van Mikhail Rosheuvel en verschalkte doelman Theo Zwarthoed.

Rosheuvel zette zijn goede spel in de tweede helft voort en leverde al snel zijn tweede assist af door Dani Schahin op maat te bedienen: 2-1. Het Rotterdams bezoek leek na de tegentreffer weer vleugels te krijgen en kwam enkele keren gevaarlijk dicht in de buurt van Hidde Jurjus, maar onder anderen Bruins en Jordy de Wijs hadden het vizier niet op scherp staan. Stanley Elbers had de grootste kans op de gelijkmaker, maar de aanvaller trof het aluminium. In blessuretijd mocht Bruins nog inrukken met zijn tweede gele kaart.

-
Verwacht jij dat Roda JC Kerkrade gaat degraderen?

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
26
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
7
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
63
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties