Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roda-verdediger Didden maakt voor half miljoen euro stap naar de Eredivisie

Laatste update:

Didden maakt dit seizoen indruk bij Roda JC Kerkrade, dat tweede staat en de Eredivisie in het vizier heeft. Didden, een 1.98 meter lange centrumverdediger, is een van de sterkhouders in het elftal van trainer Bas Sibum. De Telegraaf verwacht dat de transfersom rond een half miljoen euro bedraagt. Didden had nog een doorlopend contract tot medio 2025.

Technisch directeur Jordy Zuidam is in zijn nopjes met de komst van de 22-jarige mandekker. "Matisse is kopsterk en kan goed met ruimte in zijn rug verdedigen. Hij heeft een goede pass in huis; zowel lang als kort. In de opbouw is hij rustig. Matisse heeft een goede functionele techniek en kiest goed positie."

"Wat bovendien opvalt is zijn werkethiek: Matisse heeft een goed karakter, investeert in zichzelf en is vastberaden beter te worden. We hopen dat hij het seizoen goed af kan sluiten bij Roda JC en kijken er naar uit hem in het shirt van FC Utrecht te zien."

Didden liet zelf ook van zich horen. "Ik ben superblij om hier te zijn en trots dat ik voor deze ploeg mag spelen. Het was voor mij eigenlijk een no-brainer toen FC Utrecht mij belde. Het is een hele grote club die op het hoogste niveau speelt. Als Utrecht komt, dan luister je."

Didden begon met voetballen bij Niel SK. Via Bocholter VV kwam hij op veertienjarige leeftijd terecht bij Patro Eisden Maasmechelen, waar hij op zestienjarige leeftijd debuteerde in het eerste elftal. Via KRC Genk kwam hij vorig jaar zomer bij Roda JC terecht. Didden kwam tot op heden 29 maal in actie voor de Koempels en hoopt de club voor zijn vertrek naar Utrecht terug te brengen naar de Eredivisie.

"Natuurlijk ben ik trots dat ik een transfer heb kunnen maken", blikt Didden op de clubsite van Roda vooruit op zijn vertrek uit Kerkrade. "Ik ben Roda JC dankbaar voor het podium dat de club mij geboden heeft en voor de ontwikkeling die ik hier heb mogen doormaken. Vanzelfsprekend blijft de focus volledig op Roda JC tot het einde van dit seizoen, omdat we allemaal maar één doel voor ogen hebben: promoveren."

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
3
Luciano Spalletti stippelt bijzonder plan uit om EK-titel Italië te prolongeren
0
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
15
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
13
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties