Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rode kaart Kuipers heeft zware gevolgen voor Liverpool-aanvaller

Laatste update:

De zomeraanwinst van Liverpool mist hierdoor in ieder geval beide wedstrijden tegen Besiktas in de Europa League en moet ook beide duels in een eventuele achtste finale aan zich voorbij laten gaan. De straf van Markovic werd verhoogd, omdat hij nog een voorwaardelijke straf had openstaan. Vorig seizoen was hij als speler van Benfica betrokken in een opstootje rondom het duel met Juventus, in de halve finale van de Europa League.

Markovic werd op 9 december van het veld gestuurd door Björn Kuipers, die zag dat Liverpool op Anfield niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel tegen Basel. Hierdoor liep de ploeg van Brendan Rodgers de knock-outfase van de Champions League mis en bekerden de Zwitsers, samen met Real Madrid, verder in het miljoenenbal.

-

Meer nieuws

RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
8
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
45
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
2
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
5
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties