Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rodgers dolblij: 'En hij kostte ons maar twaalf miljoen euro'

Laatste update:

"Ik vond hem ongelooflijk goed spelen. Hij liet in mijn ogen zien dat hij echt bij de allerbesten hoort in de meest competitieve competitie ter wereld. En dat is en blijft toch de Premier League", vindt Rodgers. "Ik liet hem net voor de centrale verdedigers spelen, in de gedachte dat hij de ruimte zou benutten die zou ontstaan tussen hun middenveld en defensie. Zo kon hij ruimte creëren voor anderen om loopacties in te zetten."

"Hij vulde het sensationeel in en het is nog maar een jonge voetballer", vindt de trainer van Liverpool, die met plezier terugdenkt aan de deal die zijn club sloot toen Coutinho arriveerde. "En we betaalden maar twaalf miljoen euro voor hem, hetgeen puur en alleen kwam doordat Internazionale het geld hard nodig had. Met zijn kwaliteiten had het niets te maken. Ik had hem op zijn achttiende al eens in de Champions League zien spelen met toppers om zich heen.

"Toen al had hij die grote kwaliteiten, maar hij is vervolgens nog sterker geworden. Ook tactisch is hij verbeterd en je ziet nu dat hij echt een wedstrijd kan dirigeren. Tegen Newcastle United was hij uitmuntend, hij beleeft sowieso een topseizoen", aldus Rodgers.

-
Philippe Coutinho is dit seizoen de beste speler bij Liverpool

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
2
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties