Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rodgers geniet: 'Of dat komt door zijn nieuwe kapsel? Misschien wel'

Laatste update:

"Het maakt niet uit wat voor verdediger je bent, want als die kleine rennend op je afkomt, heb je een heel groot probleem", zegt voormalig Liverpool- en Tottenham Hotspur-middenvelder Jamie Redknapp tegen Sky Sports. "Hij is zo goed dat hij overal kan spelen. Hij is op dit moment ook de beste optie voor de spitspositie van Liverpool. En als Daniel Sturridge terugkeert, zien we dan wel wat er gebeurt."

Manager Brendan Rodgers omschreef de prestatie van Sterling tegen Bournemouth in gesprek met de BBC als outstanding: "Of dat komt door zijn nieuwe kapsel? Misschien wel. Hij zag er uit als iemand van twaalf, maar hij is net twintig geworden. Hij is wel een jongen die om de een of andere reden de media steeds maar weer bezighoudt, maar zijn contractuele situatie heeft niets met hem te maken. Dat is een zaak van zijn management en de club."

Liverpool wil in het contract van Sterling, dat nog tot 2017 doorloopt, naar verluidt een gelimiteerde transfersom van circa 75 miljoen euro laten opnemen om clubs als Bayern München, Real Madrid, Chelsea en Paris Saint-Germain op afstand te houden. "Je ziet dat Sterling gelukkig is en van het spelletje geniet. Tegen Manchester United was hij ook al erg gevaarlijk. Hij speelt bij ons een beetje in de rol van Alexis Sánchez; geen typische spits, maar iemand die de verdediging met zijn bewegingen en looplijnen in de problemen brengt", besluit Rodgers.

-
Denk jij dat Raheem Sterling een nieuw contract tekent bij Liverpool?

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
19
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
17
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
3
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties